Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
De pluzzer ... alleen maar pluzzpunten voor uw onderneming

De pluzzer ... alleen maar pluzzpunten voor uw onderneming

14/03/2013

Soms kom je ideeën tegen, waarvan je denkt: “Waarom heb ik dat nu niet bedacht?”. Een idee waarmee je meer rendement haalt uit je medewerkers, zonder er dure krachten voor in te huren of tijdrovende sollicitatieprocedures in te gaan. Als ondernemer in de huidige tijd heb je veel om over na te denken.

 

Bijvoorbeeld hoe je efficiënter en kostenbesparend kunt werken. Want, wist je dat uit onderzoek is gebleken dat medewerkers 10 tot 15% van hun tijd besteden aan taken die niet tot hun kerntaken behoren?

 

Een pluzzer is een medewerker van ongeschoold tot universitair niveau met een afstand tot de arbeidsmarkt, die van enorme toegevoegde waarde kan zijn voor een onderneming. Hij/zij kan uitstekend één of meerdere van de ondersteunende, arbeidsintensieve taken die nu door de huidige medewerkers worden gedaan, op zich nemen. Eigen, doorgaans duurdere medewerkers kunnen zich meer op hun kerntaken richten en als klap op de vuurpijl krijg je het maatschappelijk verantwoord ondernemen er gratis bij!

 

Onze missie is mensen de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen naar een zo regulier mogelijke baan. Door uit te gaan van een vrije rol en wat iemand wèl kan, brengen wij de interesses van ondernemer en gedetacheerde samen.
Doordat pluzzers in dienst zijn bij Wezo kennen zij hen als geen ander en wordt een goede match gemaakt. In het begin vergt de pluzzer misschien iets meer aandacht in begeleiding en aansturing, maar een reguliere kracht moet ook ingewerkt worden. Er zijn al veel succesvolle detacheringen tot stand gekomen.

 

Jan en Tonnie 

Een goed voorbeeld hiervan zijn de pluzzers Jan en Tonnie, die zijn ingehuurd als beveiligingsmedewerkers door Bouwbedrijf BAM. Ze zijn verantwoordelijk voor de beveiliging van het bouwterrein van de Isala Klinieken. Ze houden toegangscontrole, bedienen de slagbomen, maken pasjes, verzorgen de introductiefilm voor nieuwe medewerkers, doen veiligheidsrondes over de bouwplaats, etc. 

 

Onze consulenten komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.


volgend bericht