Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

Braakman Dienstverlening

Pluzzer: Hennie Meulman
Leidinggevende: Gert Braakman


Hennie past bij ons hoofdzakelijk op de dieren in ons melkveebedrijf. Hij voert kalfjes, mest de hokken uit en houdt de boel schoon. Al z’n taken komen telkens weer terug, dus hij weet waar hij aan toe is. Wat prettig is, is dat ik er een oppas bij heb op mijn bedrijf en dat hij er zich belangrijk bij voelt.
   
Hij heeft vroeger ook op een boerderij gewoond, hij is gek van dieren en zo kan hij toch z’n ei kwijt. Zo heeft hij z’n plek en hebben wij er ook wat aan. Want nu kan ik bijvoorbeeld met de trekker gaan ploegen of ander machinaal werk doen. Dus je kunt het een echte win-winsituatie noemen!

We hebben weleens gedacht om Hennie mee te nemen naar klanten, maar dat kan eigenlijk niet. Op de boerderij zelf, waar ik hem begeleid, gaat het wel heel goed. Ik kan het andere bedrijven zeker aanraden, maar je moet wel weten wat je doet.


vorige case volgende case