Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

Eric Selles Cars

Pluzzer: Raymond Blok
Leidinggevende: Alexander Willemsen


Raymond maakt schoon in de showroom, poetst auto’s op, hij doet eigenlijk alles wat wij om wat voor reden dan ook niet doen. Hij ondersteunt ons, zodat wij ons met bijvoorbeeld de sales kunnen bezighouden. Dat scheelt ons gewoon veel tijd.

We zijn er heel blij mee dat Raymond er is en we willen hem graag hier houden.
Wij vinden het vooral belangrijk dat Raymond zelf tevreden is. Natuurlijk is het inhuren van Raymond ook financieel aantrekkelijk voor ons, want het zou duurder zijn om speciaal iemand ervoor aan te nemen.

We hebben het indertijd een maand aangekeken, want je weet niet wat je op dat moment binnenhaalt. Of ik andere bedrijven zou adviseren om met iemand van Wezo te gaan werken? Ik zeg direct: ja. Maar ik zeg er achteraan dat het wel afhangt van wie de persoon is, wat hij kan en of hij met zijn eventuele handicap past in dat bedrijf. Dat is van groot belang. Raymond past gelukkig perfect hier!


volgende case