Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

Disclaimer

Niets uit deze website mag door derden worden gebruikt voor publicatie, op welke wijze dan ook. Tenzij vooraf toestemming is gegeven door Wezo Groep Holding nv. We geven op deze website zo volledig en betrouwbaar mogelijke informatie. Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan betreuren wij dit. Wezo Groep aanvaardt echter geen aansprakelijkheid.

Op de website gebruiken we gemakshalve de mannelijke aanspreekvorm, daar waar u natuurlijk ook de vrouwelijke aanspreekvorm kunt lezen.