Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

GGD IJsselland

Pluzzer: Arie Brand
Leidinggevende: Henry Warman


Arie is onze bode. Hij haalt post op en brengt het weg, dat is z’n primaire taak. Als hij tijd over heeft, wordt hij daarnaast ook ingezet voor facilitaire klussen zoals een verhuizing, het in elkaar zetten van een bureau, of voor bulkkopieerwerk. Eigenlijk is hij dan een beetje de assistent van de conciërge. Hij werkt in grote mate zelfstandig en heeft echt een vaste rol, z’n collega’s zien hem ook als zodanig.

 

Wij vinden vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid dat de mensen van Wezo ook kansen moeten krijgen op de reguliere arbeidsmarkt. En als dan in de praktijk blijkt dat dit voor iedereen goed uitpakt, is het doel bereikt. Op dit niveau van werkzaamheden zou ik het andere organisaties zeker aanraden om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Het gaat heel vaak goed, het is maar net op wat voor een plek je iemand in de organisatie zet, en of er draagvlak voor hem of haar is. Je moet daar als werkgever goede zorg aan besteden, dan liggen er zeker ook kansen voor andere mensen van Wezo.


vorige case volgende case