Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

Groothandel Vegro

Pluzzer: Mitchell Vink
Leidinggevende: Bert Bult


Mitchell ruimt bij ons alles op: hij stort het afval in de containers, hij veegt met de veegmachine, hij helpt bij het verzamelen van goederen, maar ook als er eens iets getild moet worden. Als taakomschrijving heeft hij ‘het netjes houden van het magazijn’, maar als je het met hem overlegt, doet hij ook meer. De andere medewerkers hebben er ook voordeel bij. Zij hoeven nu niet meer na te denken om het afval op te ruimen, want dat wordt nu voor hen gedaan. Ze kunnen zich meer met hun eigen werk bezighouden.

 

Test

Ik zie veel voordelen van het feit dat Mitchell via Wezo "gedetacheerd" is, want als er een keer iets is, dan zijn er bij Wezo mensen die daar verstand van hebben. De samenwerking met Wezo is goed, we hebben één keer in de zo veel tijd contact met een consulent van Wezo. Die komt dan kijken of alles goed gaat. Maar ik vind het juist een goed teken als we niet zo veel contact met Wezo hebben, want dat betekent dat we niets te klagen hebben.

Het MVO-aspect is voor ons erg belangrijk. Het zou eigenlijk verplicht moeten zijn voor ieder bedrijf om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek te bieden. Iedereen moet kunnen werken. Mijn andere medewerkers vinden het ook niet meer dan normaal om met Mitchell te werken. Ik zou bovendien andere bedrijven zeker aanraden om met een medewerker van Wezo te gaan werken, want het werkt hartstikke goed. Voor de medewerker zelf is het ook leuk.


vorige case volgende case