Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

Handelskwekerij van Dorsten

Pluzzer: Gert Jan Westrik
Leidinggevende: Monique en Gerben van Dorsten


Gert Jan werkt als algemeen medewerker op de Palmbomenkwekerij van Dorsten in Giethmen. Hij voert samen met een drietal andere collega’s alle voorkomende werkzaamheden uit op de kwekerij.
De heer Van Dorsten is zeer tevreden over de inzet van Gert Jan. “Gert Jan helpt ons met alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij. Hij zet bestellingen klaar, doet soms de verkoop en brengt bestellingen weg. Allemaal extra taken waar wij zelf niet meer aan toekomen. Gert Jan past prima binnen ons team. Hij krijgt zo nodig ook ondersteuning van zijn jobcoach vanuit Wezo. Daarnaast vinden wij het als bedrijf ook belangrijk om bij te dragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”.


vorige case