Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

Isala Klinieken

Pluzzer: Sabine van der Vechte
Leidinggevende: Anita Dekker


Sabine werkt onder andere hier op locatie Sophia bij de beddencentrale. Dat gaat met de juiste begeleiding heel goed. Ze maakt de bedden schoon en op en dat doet ze prima. Ze is daarbij ook heel loyaal, want je kunt erop rekenen dat ze er altijd is en dat is wel heel prettig. Onlangs hebben we iets in het werkproces veranderd, daar ging ze toen automatisch in mee. Ik merk niet dat ze er problemen mee heeft. Vaak hebben reguliere medewerkers daar wel meer moeite mee.

Er is inderdaad ook een financieel voordeel bij het inhuren van Sabine, een deel van haar salaris wordt vergoed middels loonkostensubsidie. Aan de andere kant moet je wel voldoende tijd in de begeleiding steken. Toch zou ik - mocht daar ooit sprake van zijn - zo voor dezelfde plek weer iemand van Wezo inhuren. Er dient daarbij wel een goede afweging gemaakt te worden tussen de behoefte aan begeleiding en de uit te voeren werkzaamheden.


vorige case volgende case