Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

Super de Boer

Pluzzer: Roy Verheij en Henk Hulleman
Leidinggevende: Alex Kok


We werken met twee mensen van Wezo. Henk Hulleman verzamelt de boodschappen voor de bedrijven en instellingen die van onze bezorgservice gebruik maken. Dat doet hij heel goed, nu al zo’n zeven jaar, waardoor we besloten hebben om met nog iemand van Wezo te willen werken. Dat werd Roy Verheij. Hij is verantwoordelijk voor wat schoonmaakwerkzaamheden en enkele hand- en spandiensten in de winkel. Beiden hebben ze vaste taakomschrijvingen en daardoor weten ze precies wat ze moeten doen. Die jongens redden zich uitstekend!
   
Roy ontwikkelt zich nog volop, naar verloop van tijd zal hij waarschijnlijk wel wat anders voor ons gaan doen. Henk en hij voelen zich prettig hier, ze zijn gewoon onderdeel van het team, dat voelen ze ook echt zo. Je ziet ze bovendien groeien: in hun sociale contacten en vaardigheden, en in hun werk. Ze zijn ‘iemand’ hier, ze zijn belangrijk. We hebben er ook enig financieel voordeel aan, daar ben ik eerlijk in. Ze zijn bij ons gedetacheerd en kosten iets minder dan een reguliere medewerker.

De samenwerking met Wezo is goed. Er komt zo nu en dan een consulent langs om te vragen hoe het gaat, maar op een gegeven moment loopt iets gewoon, dan is dat contact ook niet meer zo nodig.


vorige case volgende case