Wat is een Pluzzer?

De pluzzer is van toegevoegde waarde voor uw organisatie, als u hem of haar ondersteunende taken laat verrichten. Welke dat zijn, is afhankelijk van uw wensen en de capaciteiten van de pluzzer.

meer informatie
Pluzzpunten?

De pluzzer neemt u en uw medewerkers werk uit handen, is gemotiveerd en betrouwbaar, en valt bovendien binnen de idee├źn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

meer informatie
Hoe werkt het?

Wij leveren u een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. Hoe precies, dat leest u hier.

meer informatie
Get Adobe Flash player

Werkwijze

Als u met één of meer van onze pluzzers wilt werken, kunt een afspraak met één van onze consulenten maken. Zij gaan met u in gesprek, waarbij de focus ligt op personeelsoplossingen op ondersteunende taken in het primaire proces.

 

Tijdens het gesprek brengen we uw wensen in kaart. Wij stellen vervolgens een functieprofiel voor u op, waarin de ondersteunende taak of taken en de competentiewensen worden ondergebracht. Daarna selecteren wij één of meer pluzzers die aan het profiel voldoen, die we via een persoonprofiel aan u voorstellen. In een gesprek maakt u kennis met onze kandidaten, waarna u zelf een keuze kunt maken.

 

Er wordt met u een inleentarief afgesproken, waarbij rekening wordt gehouden met de zwaarte van de functie en de toegevoegde waarde van de pluzzer. De pluzzer is in dienst bij Wezo en wordt bij u gedetacheerd, waardoor wij uw werkgeversrisico's uit handen nemen.

 

Gedurende de samenwerking zal een consulent de begeleiding volgens een vooraf opgesteld plan verzorgen. Hierbij wordt het functioneren van de pluzzer(s) besproken en het economisch voordeel getoetst en onderhouden.

 

We leveren een integrale oplossing voor personeel, scholing, begeleiding, subsidie en arbeidskosten- suppletie. We werken aan een langdurige samenwerking, goede advisering en aantoonbaar economisch voordeel bij de start van de samenwerking.